Ohjeina on:
1. Nimeä 15 bloggaajaa
2. Kerro heille tunnustuksestasi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen
5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Viisitoista bloggaajaa on todella paljon, en  edes varmaan seuraa niin monta blogia. Muutamalle laitan haasteen kuitenkin eteenpäin:

http://Susiemo.vuodatus.net/
http://crizy.vuodatus.net/
http://yksin-aina.vuodatus.net/

Itse sain haasteen Perhoselta (http://paksuperhoseksi.vuodatus.net). Iso kiitos tästä kunnianosoituksesta!! :)

1337436463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Faktat itsestäni:

1. Pessimismi on syvällä minussa. Sitä ei millään saa kitkettyä pois, vaikka yrittäisi. Ei se sinänsä mua haittaa, en ole mikään ilopilleri/aina positiivinen ihminen koskaan ollutkaan.

2. Rakastan, arvostan, kunnoitan ja ihannoin perhettäni aivan täpöillä! Olen aina halunnut olla kuin muut perheeni jäsenet.

3. Olen myös aikalailla perfektionisti. Varsinkin kaiken itsessäni pitäisi olla täydellistä. Olen kyllä kaikkea muuta kuin sitä... Ehkä juuri siksi tavoittelenkin aina täydellisyyttä.

4. En osaa luottaa juurikaan keneenkään. Ainaiset pettymykset, petetyksi ja hylätyksi tulemiset syynä.

5. Pidän alkoholin nauttimisesta kohtuullisuuden rajoissa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on aikomus vetää joskus tietyllä porukalla perskännit, jotta niitä ei tarvitse vetää koskaan uudelleen. Hyvässä porukassa juhliminen alkoholin kera on minusta täysin sallittavaa.

6. Inhoan turkiksia.

7. Vihaan itsensä kehumista ja liiallista sarkasmia.

Kiitän vielä kunniasta, Perhonen! ♥ Ansaitsit kunniamaininnan itsekin! En viitsi laittaa haastetta takaisin, koska sen olet jo saanut. Mutta tiedoksesi, että todellakin olet sen arvoinen.

_mökömä_