Oi että mikä keli! :)

Aurinko paistelee lämpimästi ja piristävästi päivästä toiseen. (Ainakin melkein)
Eilen kävin isän kanssa läheisellä järvellä katsomassa meidän iskukoukut (4kpl) ja vain yhdessä oli pieni hauki. Tähän asti joka kerran kun ollaan katsottu niitä niin niissä on ollut haukia, mutta nyt ei. Ainakin tuli käveltyä jäällä ja olla iskän kanssa yhdessä.♥
Kalajuttujen jälkeen päätin autokyydin sijaan kävellä kotiin rannasta, mutta vähän matkaa käveltyäni ihan huomaamatta lähdin hölkkäämään. Hölkkäsin sitten kotiin saakka (n.2 km) ja oikein mukavasti meni! Juoksun jälkeen oli ihana fiilis kun jaksoin niinkin hyvin, vaikken ole varmaan yli vuoteen juossut juuri lainkaan.

Sitten hiukan tästä päivästä. Aamupäivä meni siis tavallisesti koulussa, mutta tavallisuudesta poikkeavaa oli, että kaikilta koululaisilta loppu koulu klo 12:30. Opettajat ja muut kunnan työntekijät olivat juhlimassa meidän kunnan koulujen vuosijuhlia jakamalla mitalleja pitkään kunnan työssä olleille. Eli mukava laskeutuminen viikonloppuun ja vapaisiin näin lyhyen koulupäivän merkeissä!
Vapaalla sitä tosiaan nyt tuntee olevansa. Päivällä lenkkeilin naapurin kanssa ja tehtiin tosi pitkä kävelylenkki. Äsken tulin takaisin zumbasta, mikä oli vaihteeks ihan huippu! Naurettiin kaikki vaan koko ajan ja hymyiltiin hirveesti. Että meillä on paras zumbaporukka ja ohjaajat!

Viikonloppuna nyt on luvassa taas paljon kaikenlaista. Huomenna siivoilen ja jos saan koko huoneen puunattua niin ajattelin vaihtaa järjestystä ja sisustaa vähän eri tavalla. Leipomista sitten illasta tai su aamusta, koska sunnuntaina menen töihin koko illaksi. Ja läksyjäkin pitäisi jossain välissä saada aikaiseksi tehtyä. No, ne kerkee kyllä!..





Hyvää yötä, murut!♥