Ennen kuin kerron tämän päivän touhuista, joista otsikkokin kertoo, sanon muutaman sanan eilisen kaaoksesta...

Eilisestä perjantaista piti tulla aivan tavallinen perjantai. Eli koulua ja zumba, that`s it. No ei se sitten niin mennytkään....
Koulpäivä meni ihan tavallisesti. Kaksi viimeistä tuntia oli liikuntaa. Meillä oli aerobic/syke/lihaskunto teema. Eli hypittiin, loikittiin, juostiin, venyttiin ja hiottiin niin maan ääriin saakka. Kaikki paikat kipeytyi niistä tunneista, ainakin oli tehokasta treeniä!
  Liikunnan jälkeen mun ja äipän piti mennä veljen kyydillä kotiin heti, mutta ei tietenkään... Bro sai just ennen kotiin lähtöä kiireisen viestin mennä heti takaisin töihin, kun juuri oli saapunut 8oo laatikollista kuusen taimia, jotka piti purkaa sinä päivänä. No, me mentiin kaikki kolme sitten sinne. Paikan päällä tajuttiin, kuinka suuri se homma oli! Ensin taimilaatikot piti siirtää isoista lavoista jonoihin, joissa oli tarpeeksi ilmarakoja ja laatikoita sai laittaa vain kaksi päällekäin. Samalla kaikkiin laatikoihin piti puhkoa kaksi ilma-aukkoa. Kolmestaan meillä meni vajaa kolme tuntia homman tekemiseen. Voin sanoa, että jo liikasta kipeät jäseneni eivät kiitelleet puuhommien jälkeen!
  No mutta, kun saavuttiin kotiin, mulla oli puoli tuntia aikaa syödä ja valmistautua zumbaan! Hotkin äkkiä vähän ruokaa, etin vesipullon, rahan ja vaatteet mukaan. Juuri kun olin kiireissäni lähdössä tienhaaraan odottamaan kyytiä zumbaan, niin tajusin, että kännykkä on jossain hukassa. Etin sitä sit vähän aikaa, mutta se oli jäänyt piiloon peiton alle, josta sen sitten yöllä löysin. Sitten kun olin jo matkalla tiellä, niin alkoi sataa kaatamalla vettä ja vähän rakeitakin. Äkkiä juoksemaan kotiin hakemaan sateenvarjoa. Sitten kauhealla kiireellä takain tielle, kunnes tajusin unohtaneeni vesipullon pakastimen päälle! Ei auttanut, tosi kiireellä juoksemaan sitä ja samassa rytäkässä koko sateenvarjo jäi kotiin. No, kiiruhdin tienhaaraan onneksi juuri ajoissa.
  Ja nyt sattuu ihan joka kolkkaan mun ruumiissa. :D

Niin sitten tästä päivästä. Käytiin isän ja äidin kanssa käyttämässä erästä sukulaisnaista Äänekoskella kaupoilla. Koskella aika menikin aamusta iltaan saakka juosten liikkeestä toiseen k o r k o k e n g i l l ä. Jalkani kiittävät kivusta! Ostostelun jälkeen vietiin sukulaisrouva kotiinsa ja mentiin mun isän siskon luo parturiin. Sillä aikaa kun minä ja äiti oltiin hiusoperaatioissa isä oli tädin miehen kanssa. Mun hiukseni ovat tällä hetkellä muuttuneet tumman ruskeasta suklaanruskeaksi/vaaleaksi. Samalla mulle leikattiin etuhiukset takaisin! Päätettiin tädin kanssa, että parasta vaalentaa hiuksia pikku hiljaa, kerta kerralta enemmän. Näin mun hiukset ei rasitu liikaa kun ei käytetä värin poistoa eikä liikaa vaalennusainetta. Tykkään kyllä hiuksistani, valosta riippuen ne näyttää erilaisilta. Mutta vaaleita raitoja plus lämpöisen ruskea väri. Tykkään kyllä itse paljon! Kuvan näistä hiuksista laitan, kunhan saan sellaisen niistä napattua.

Ostoksilta löysin vaikka ja mitä! Mukaan tarttui muun muassa kahdet farkut, caprit, shortsit, t.paita, tunika, hiustarvikkeita, kaksi vyötä, kolmet legginssit, ulkoilupanta, aurinkolasit, äitienpäiväkortti ja osa äitienpäivälahjasta. Kuvan laitan osasta ostoksia myöskin. Ja mikä parasta, kaikki löytyi kohtuullisen edulliseen hintaan. Kirpparilta tein esim. mahtavan löydön: ostin kolmet housut neljällä eurolla! Nyt on taas tullut pitkästä aikaa shoppailtua. :)



Mutta parasta mennä nukkumaan, huomiseksi on luvassa paljon koulutöitä... Hyvät unet, rakkaat lukijat! ♥