Laitan siis viisi uutta hyvän mielen tuottajaa aiempien kymmenen lisäksi, koska Mikko haastoi minut takaisin.
Näitä on jo hieman vaikeampi miettiä, koska en muutenkaan ole kovin positiivinen ihminen. No, kyllä mä ne viisi kasaan vielä.

- Elämä itsessään. Kävin tänään katsomassa Titanicin jälleen kerran, ja taas sain muistutuksen siitä, että elämä on paras lahja minkä koskaan voi saada tai toiselle antaa. Elämään kuuluu ylä- ja alamäet, mutta missään tapauksessa ei saa luovuttaa, ei koskaan. Pääsääntöisesti nauttikaa elämästä. (Minunkin pitäisi opetella antamaan itselleni anteeksi kaikki epäonnistumiseni, en vain ole vielä päässyt puusta pitkään...)

- Värit. Olisi kamalaa, jos aina joka paikka olisi vain mustaa ja valkoista tai harmaata. Värit piristävät ja tuovat persoonallisuutta esiin. Ei väliä, mikä väri on, se tuo hyvää mieltä.

- Poikaystävä. Laitan tähän nyt erikseen, vaikka edelliseenkin postaukseeni sopisi hyvin kohtaan `läheiset ihmiset`. Tukeni, turvani, ystäväni, toinen puoliskoni. En tekisi mitään ilman Mikkoa.

- Koti. On ihana tunne, kun tietää maailmassa olevan paikan, johon on aina tervetullut. Kotona on aina turvallinen ja lämmin olo, katto pään päällä.

- Hymy. Tuli se keneltä tahansa. Pienikin hymy piristää ja saa tuntemaan itsensä edes vähän tärkeäksi ja huomion arvoiseksi. Jos hymyä ei saa, tunnen itseni arvottomaksi ja typeräksi. Yleensä onneksi edes vaisun hymyn saan. :)

Tässäpä nämä, toivottavasti kukaan ei enää minua haasta, alkaa nimittäin olemaan vaikeaa noiden keksiminen. Mutta toki teen parhaani ja keksin lisää, jos joku välttämättä haluaa minut vielä haastaa.


Sitten vähän perus bloggailua.
Sisko, siskon mies ja koira tulivat eilen ja toivat setäni tullessaan. Olipa ihanaa nähdä heitä pitkästä aikaa! Setä jää meille maanantaille saakka, mutta M ja M lähtivät tänään siskon miehen porukoille. Sieltä sisko jatkaa matkaa ystävänsä luo Jyväskylään. Milo (koira siis) on kaksi viikkoa hoidossa täällä maalla. Ensin se on M:n porukoilla reilun viikon ja tulee sitten meille loppu ajaksi. Kahden viikon päästä systeri palaa kotiin reissuiltaan (menee siis myös laivalle) ja on pari yötä kotosalla kunnes lähtee Milon kanssa taas Espooseen.

Aiemmin sanoin M:lle, että kun tulee kotiin niin toisi mukanaan vanhoja vaatteitaan/kenkiä/laukkuja tms. No, niitä ei ollut tällä kertaa mukana, mutta sain pariskunnan vanhan hyllykön! :) Ihanaa, se on juuri sopiva huoneeseeni sekä värin että koon puolesta. Hylly on kapea, mutta korkeutta kuitenkin vähän löytyy. Keskivaalean puun värinen, noin puoli metriä korkea lipasto on juuri sopiva kokovartalopeilini alle. Lipastoon voisin vaikka varastoida kaikki hius-, meikki- ja hygieniatavarat. Saisin ne pois lattioilta pyörimästä. Lipastossa on neljä päällekkäistä hyllyä, joissa kaikissa on suloiset tummat messinkinupit. Tänä iltana taidan täyttää hyllyt tavaroilla. :) Lipaston päälle saan laitettua jonkin ihanan kuvan, tiedän jo sopivan kuvan, mutta sellainen täytyy ensin ottaa ja kehystää...

No, nyt menen jatkamaan pääsiäisloman viettoa. Hyvää pääsiäistä kaikille! :)