Taisin nousta kerrankin aamulla sillä kuuluisalla oikealla jalalla.

Hymy on ollut pyllyssä ihan herätyksestä saakka ja on edelleen. Koulussa oli mukavaa, joka tunnilla koko luokka nautti ja nauroi, me pidettiin hauskaa. Vapaatunnit oli ainoita kohtuullisen tylsiä jaksoja, mutta nopeasti nekin menivät.

Koulun jälkeen oli hauskaa kotona - en kerennyt kuin syömään kun kaveri heti soitti että voisiko tulla käymään - ja loppuaika ennen zumbaa meni kaverin kanssa rupatellessa. Zumbaan lähtiessä kävin saattelemassa kaverin kotiansa ja sillä reissulla jäin tielle odottelemaan naapurin rouvaa (joka kyytsäsi minutkin zumbaan).

Zumbassa oli ihan mahtavaa!!! Tosi hauskaa, vaikka porukkaa oli hyvin vähän. Mitä meitä olis ollut, ehkä vain kymmenen. Mutta todella hauskaa, naurettiin ja hymyiltiin jatkuvasti ja ohjaaja samaten. Se kehui meitä myös paljon. Lopuksi ohjaaja sanoi, että seuraavan tanssittavan kappaleen aikana tulee kohtia, joissa lauletaan `Zumba`. Hän lupasi sellaisen zumba-rannekeen henkilölle, joka ensimmäisenä huutaa oikeassa kohdassa Zumba. No, kaikki tsemppas itteään entistä enemmän saadakseen palkinnon ja kunnian, mutta koko sanaa ei kuulunut... Sepä sitten hauskuutti meitä lisää! Sama toistui toisen kappaleen kanssa, ja silloin ohjaaja lupas että ihan suoritetaan suosiolla arvonta paikalla olijoiden kesken. Ja kukas voittikaan zumba-rannekeen? Minä! :) Valitsin puna/oranssin rannekeen keltaisella tekstillä ja keltaisilla sydämillä. Oon aina halunnut edes jonkinlaisen oikean zumba-tuotteen (en lue mukaan dvd:itä tai toning sticksejä), ja nyt minulla on ensimmäinen asuste! Hihii. :)

Pian lähden nukkumaan, että huomenna jaksaa lue ahkerasti historiaa. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä. ? :) Hyvää viikonloppua!