Hyvää sunnutaita ja vaalipäivää! :)

Jännityksellä odottelen vaalituloksia, koska olen Haaviston kannattaja. Tiedän, tiedän, että Niinistöstä tulee presidentti, mutta Haavisto olisi omien ajatusteni kannalta parempi ehdokas. Ideani ei siis ole väheksyä kumpaakaan, varmasti molemmat miehet ovat fiksuja ja osaisivat toimia presidenttinä. Itse kuitenkin kannatan Haavistoa. Ehkä kuuden vuoden kuluttua on jo eri tilanne, ja muutkin suomalaiset arvostaisivat hieman erilaista ihmistä ja me saataisiin Suomesta vihdoinkin tasa-arvoisempi ja suvaitsevampi maa. En ymmärrä suomalaisten asennetta homoja kohtaan. Itselläni on kaksi kaveria, jotka ovat bi-seksuaaleja ja siskoni hyvä kaveri on homo. Ja he ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin. Mutta en sen enempää ota kantaa politiikkaan ja ihmisryhmiin. Jokainen on omanlaisensa, ja hyvä niin.

Tänään on jo ollut paljon parempi olo, vaikka nuhainen ja yskäinen edelleen olen. Olen siivonnut koko kämppäni ja järjestellyt tavaroita, tehnyt muutaman ystävänpäiväkortin, pelannut korttia perheen ja Sannan kanssa, vähän kokeillut zumbata, ja tuuhannut puvun, koetanssien äidin ja Sannan kanssa ja korujen kanssa. Paljon on tullut tehtyä. Huomenna sitten lähden nuhanenäni kanssa kouluun ja sen jälkeen hyvää aikaa viettämään kavereiden kanssa. :)

Nyt saunan jälkeen on mukava vaan rentoutua television ääreen perheen kanssa. Illalla seurataan kenestä tulee uusi presidentti ja sitten nukkumaan. Mukavaa iltaa kaikille! :)