Moikka vaan!

Olen ollut niin kiireinen ja väsynyt useita päiviä, että nyt vasta kunnolla ehdin koneelle istahtaa. Koulussa menee mukavasti, luokkakaverit ovat ottaneet ihan hyvin nykyisen tilanteen. Rästihommatkin edistyvät.Se yhteiskuntaopin sanakoe saadaan varmaankin huomenna takaisin, ja toivotavasti hyvin arvosanoin. Ainakin vastasin joka kohtaan jotakin, eli eiköhän sieltä se kasi ainakin napsahda. Kun aiemmasta saniksesta sain 9+, niin päälle kasin tulos olisi mahtavaa. Siinä olisi hyvät pohjat varsinaiselle kokeelle. Yhden terveystiedon tehtävän olen tehnyt melekinpä kokonaan, loppusilaus vain puuttuu. Onneksi meidän opettaja antoi meille viikon lisää aikaa palauttaa tehtävät, olisi muuten ollutkin aivan liian kiire tehdä kaikki valmiiksi. Opotehtävän tein juuri ja palautin sen. Meinasin unohtaa... Onneksi aivan äsken se muistui mieleeni ja sain palautettua tämän päivän puolella, huomenna olisi jo myöhästynyt.

Arvatkaa mitä? Meidän wanhojen tanssi -kurssin ensimmäinen tanssitunti oli eilen! Se oli mahtavaa... Minun parini on meidän terkan ja liikan ope. Se sitten osaa tanssia, voi että. On helppoa vain olla vietävänä ja nauttia tanssista. Eilen siis opeteltiin se "Alkutanssi" tai joku sen niminen. Opettaja sanoi sitä melkein vaikeimmaksi, mutta ei se minusta mitenkään vaikealta tuntunut. Saa nyt nähdä kun kymmenen muutakin tanssia opetellaan että onko se sitten niin helppoa, tuskin. Minulla on jo tanssipuku, sellainen virheä, kaksi osainen mekko. (Hame/alushame ja korsetti) Ylä- ja alaosassa on sellainen jännä kukkakoriste. Veljeni naisystävältä saan lainaksi tiaran ja olen ostanut myös kaulakorun mekkoon sopivaksi lisäksi. Nyt puuttuu enää kengät, hansikkaat(?), korvakorut ja kampaus. Parturi on jo onneksi varattu, mutta kampauksen tyyliä ei. Hyvällä mallilla kuitenkin tanssit!

Huomenna alkaisi zumban kautta viikonloppu. Hirvitys, koeviikon luku on jäänyt tyystin! Koko vapaat taitaa mennä opiskelun merkeissä, koska en osaa psykasta tai äikästä mitään. Ja ne aineet ovat ensimmäisenä koevuoroissa. Toivottavasti huomenna on niin hikinen ja niin rääkkävä zumba että ajatukset häipyy muualta ja saa hetken verran ajautua pelkän tanssin maailmaan. Ah, ihanaa. En malta odottaa huomista.

Nyt olisi kuitenkin parasta saada paljon unta kaaliin, jotta jaksaisi herätä virkeänä uuteen aamuun. Hyvää yötä kaikille! :)