Otsikko kertoo kaiken oleellisen tämän päivän fiiliksestä - oikein mukavat tunnelmat. Ollaan tuon naapurini kanssa tehty sovinto ja koko koulupäivän oltiin yhdessä, pelattiin pöytäjalkkista, juteltiin, naurettiin, haettiin kokeita ja mokailtiin yhdessä. Ihan niinkuin ennen. :) Voi että kun on mukavaa saada lapsuusystävän kanssa välit selviksi. Tottakai tästä matkaa on täydelliseen luottamukseen, mutta minulle tässä vaiheessa riittää, että molemmat tajuttiin olevamme hieman väärässä ja pahoillamme koko sotkusta. Nyt olemme hyvissä puheväleissä, kävimme äsken lenkilläkin ja kaikkea. Ihanaa, mikään ei pilaa tätä päivää!

Toisen kaverin kanssa tilanne on vielä vähän sotkuinen, mutta parannusta siinäkin. Olemme puhuneet Facebookissa asioita, ja myönsimme vikaa olevan kummassakin. Hänen kanssaan on vielä matkaa tuohon tilaan, missä olen lapsuudenystäväni kanssa, mutta mukavalta tuntuu kun on saanut purkaa sydäntä ja olemme ihan kohtuullisissa väleissä hänenkin kanssaan. Opettajat taisivat ihmetellä kovastikin kun nauroimme ystäväni kanssa, kun viimeiset kuukaudet olemme olleet mykkäkoulussa. Mutta oikein mukavaa. :)

Tänään oli viimeinen koe tänä VUONNA! Jipii! Se on ohi nyt, kakkoslukiovuosi puolessa välissä. Koe oli se biologia, se vaikea risteytys ja solu koe. Mutta se taisi ihan kohtuullisesti mennä, jos sieltä 8 nappaisin numeroksi. Olen niin ylpeä itsestäni ja saavutuksistani koulun suhteen. Keskiarvo on noussut kohisten ja mielenkiintokin himpun kohonnut. Tänään sain psykologian koken takaisin, koetulos 9 tasan ja tuntityöskentelyn perusteella opettaja antoi numeroksi täyden kympin! Mulla on enää yksi psykan kurssi jäljellä, ja jos siitä saan 9 ka on kymmenen! Sillloin saisin todistukseen numeroksi kympin. Mahtavaa, olen niin täpinöissäni kaikesta, mitä tänään on tapahtunut.

Nyt illalla aion ottaa oikein rennosti, saunoa ja pelailla korttia tai koronaa vanhempien kanssa ja katsella telkkua pitkästä aikaa. Ja Simssiä voisin pelata! Mukavaa päivää teille kaikille, toivottavasti teilläkin on ollut ihan kiva päivä. :)