Hyvän mielen haaste
 
“Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä
  Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
  Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
  Kerro heille,  että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).”
 
1. Harrastukset. Lähinnä zumba, lenkkeily ja lukeminen. Kaiken laiset kirjat vievät aina mukanaan ja monen monta unetonta yötä on tullut vietettyä nenä kiinni kirjoissa. Liikunta antaa hyvää mieltä ja jaksamista, sekä auttaa lataamaan akkuja ja aikaa pohtia syntyjä syviä.
2. Valo. Oli se sitten auringosta, kynttilästä tai lampusta tullutta. Valo piristää ja antaa iloa päivään kuin päivään. Kynttilät auttavat rauhoittumaan ja auringonvalo lisää energiamäärää huimasti.
3. Pienet huomion osoitukset. Esimerkiksi tuntemattoman vastaantulijan hymy antaa todella hyvän mielen, joka kestää pitkään. Oven avaaminen tai kaupassa vanhusta auttaminen ovat helppoja ja kaikkien tehtävissä olevia huomion osoituksia, jotka antavat hyvän mielen sekä autettavalle että itselleen. Jokainen osaa tehdä tällaisia tekoja, ja näin kierrätettäisiin hyvää mieltä ja avun antoa eteenpäin.
4. Läheiset ihmiset. Niihin lukeutuu minulla perhe, ystävät, osa suvusta ja muutama tärkeäksi muodostunut blogini lukija. He antavat tukea, turvaa ja hoivaa kun sitä tarvitsee, sekä myös iloa, hauskuutta ja pirteyttä. On myös mahtavaa, kun voi auttaa toisia ihmisiä vastavuoroisesti.
5. Lemmikit. Sekä omat että toisten. Minulle tärkeitä ja hyvää oloa tuovat kissat, koirat ja kanit. On myös ihanaa seurata muidenkin eläinten touhuja.
6. Haaveileminen. Ajanvietosta paras. Haaveilen aina kun mielessäni ei ole muutakaan ja joskus ajatukset harhailevat unelmien suuntaan vaikkei juuri sillä hetkellä saisikaan. Joskus haaveilen pienistä asioista, kuten lasillisesta jääkylmää vettä tai sitten tosi isoista, kuten rakkaan näkemisestä, lomamökistä meren rannalla tai lottovoitosta. Haaveilu kantaa aina eteenpäin, ilman haaveita ei olisi mitään.
7. Kesä. Olen oikea kesänlapsi, sillä rakastan tuota vuodenaikaa. Kaikki kukoistaa, valoa ja lämpöä riittää, elämää näkyy joka puolella. Kesään liittyy myös muita ihania juttuja, kuten loma ja sen myötä vapaus, aikaa on tarpeeksi tehdä mitä haluaa ja olla joskus vain tekemättä mitään. Kesällä vedet ovat lämpimiä, joten pääsee aurinkorannalle auringon oton välissä pulahtamaan lämpimään veteen. Kesä on kuin minua varten luotu.
8. Musiikki. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Mikä tahansa tuo tunteita ja fiilistä pintaan, niin hyvässä kuin pahassa. Musiikki on kaikki kaikessa, laulan aina kun mahdollista ja sanoittukset pyörivät mielessäni jatkuvasti. Musiikkia on joka tilanteeseen ja tunteeseen sopivaa.
9. Shoppailu. Siitä tulee aina hyvä mieli, löysi sitten ostettavaa tai ei. Naisten aivoissa taitaa olla oma lokero tälle asialle, sillä se on niin monelle niin tärkeää. Se on kuin terapiaa ja liikuntaa yhdistettynä hyviin löytöihin.
1O. Nauraminen. Se jos mikä liittyy hyvään mieleen ja lisää hyväntuulisuutta itsessään. Kaikenlainen kikatus, käkätys, hohotus ja hihitys antavat hymyn huulille ja naurattavat itseäkin saati muita.

Hyvän mielen tuottajia on vaikka millä mitalla enemmänkin, mutta tässä kymmenen ensimmäiseksi mieleen tullutta. Haaste löytyi alunperin blogista Enkelin silmin. Minulle haasteen tarjosi
http://susiemo.vuodatus.net/ Susiemo.

Haastetta tarjoan:



http://paksuperhoseksi.vuodatus.net/

http://mikonajatuksia.vuodatus.net/

http://yksin-aina.vuodatus.net/

http://naablog.vuodatus.net/


http://tohyaselittaa.vuodatus.net/