Moikkelis!

Tänään on ollut ihan kummallinen päivä. Koko hiton päivän ajan on ollut aivan kummallisia sattumuksia, tapahtumia ja kommelluksia. Jo yöllinen valvominen tiesi huonoa tälle päivälle ja niinhän siinä sitten kävi. No, aamusta kaikki tuntui suht koht normaalille, tulin äitin kanssa kouluun ja niin pois päin. Biologian tunnit olivat kivoja, aloitettiin risteyttämistehtävät jotka osoittautuivat hirmu hankaliksi ja pinna meinasi loppu tunneista palaa kun en menestynytkään tehtävissä. Monen yön aikainen valvominen ja asioiden murehtiminen alkaa näkyä ja tuntua jo päällepäin, ja olen koko ajan tosi väsynyt ja kiukkuinen. Biologian tunnilla kyselin ihan muuten vaan muun muassa, että mistä johtuu että sisaruksillani on vaaleat huukset ja minulla ruskeat vaikka vanhempamme ovat riskeaveriköitä ja niinhän siinä kävi että väsymyksestä tunteet meinasivat päästä valloilleen kun muistelin sisaruksiani, joita ikävöin kovasti.

No myöhemmin psykologian tunneilla koko kaksoistunnit menivät aivan plörinäksi. Me vaan kaikki naurettiin ihan kippurassa, vedet silmissä (ainakin minulla) ja ei opiskelusta tullut mitään. Lopputunneista serkkuni (oppilaskunnanhallituksen pj) kertoi heidän suunnitelleen ulosmarssia koulumme sisäilmaongelmien takia. Paikalle kutsutaan media ja siitä tehdään kunnon herätys ja shokki rehtorillemme joka ei ole ottanut tarpeeksi tosissaan oppiladen ja opettajien kuntoa ja huolta sisäilman takia. Tapahtuma on ensi viikon perjantaina, jolloin halukkaat oppilaat marssivat pois koulusta kylttien ja mielenilmaushuutojen kera toivottavasti.

Ja nyt olen todella väsynyt, kiukkuinen, sekaisin ja tahdon kotiin täältä koulusta. Odotan vielä hetken äitin kyytiä - joka pitää lukukerhoa ylä-asteelaisille - ja pääsen pois täältä hullujenhuoneelta.

Huomenna tiedossa Helsinki ja siellä Studia-messut, jonne koko meidän lukiomme lähtee. Sen jälkeen käymme eduskunnassa, missä tapaamme muun muassa Sinuhe Wallinheimon ja muutamia kansanedustajia. Ennen kotiinpaluuta käymme ostoksilla kaupungilla ja sitten kymmeneen mennessä meidän tulisi olla taas koululla. Lähdemme siis jo kuudelta aamulla.