Kotona taas!

Olipa mahtava reissu Espoossa. Sisko oli ihan yhtä hömelö, hassu ja ihana kuin aina ennenkin. Siskon mies oli aivan yhtä mukava, hauska ja pihalla asioista kuin aina ennenkin. Ja Milo nyt oli ihan Milo, semmonen vöhnykkä. :D ♥
   Me pidettiin kunnolla hauskaa meidän suvun tyyliin. Kaihee räkätys joka asiasta, tietynlainen kieroutunut huumori ja hauskat letkautukset siivittivät perjantai-, lauantai- ja sunnuntaipäiviä. Ei voi sanoa, etteikö olis ollut hauskaa! En oo pitänyt noin hauskaa kuukausiin. Kukaan ei oo ollut noin ihana mua kohtaan pitkiin aikoihin. Oli ihanaa olla seurassa, joka on omanlaista.
   No mitäs me tehtiin? Eipä me paljoa mitään. Istuttiin kattomassa jääkiekkoo, Turhapuro -elokuvia ja pelaamassa Pleikka 3:sella Kunfu Pandaa. Me myös käytiin lenkittämässä Miloa ja samalla käveltiin pitkin poikin Espoon katuja, shoppailtiin heti talon takana olevassa Sellon kauppakeskuksessa ja valvottiin systerin kanssa aamuyöntunneille rupattelemassa kaikesta. Vaikkei me mitään tehty, en oo ollut kuukaisiin noin iloinen ja onnellinen! M oli leiponut ihan ite meille kinkkupiirakkaa ja muffinsseja! Se oli jo jotakin, koska sisko ei leivo KOSKAAN. Hyvin oli leipomukset onnistuneet, varsinkin se piirakka oli tosi hyvän makuista.

Perjantaina me lähdettiin joskus vähän ennen kello yhtä kohti Tuusulaa. Me mentiin äitin ja isän kanssa ensin setäni luo kylään. Sinne sitten M ja M tulivat meitä hakemaan ja neuvomaan tien heille. Ilta oltiin vain yhdessä ja lenkkeiltiin hyytävän kylmässä tuulessa.
   Seuraavana aamuna käytiin Plantagenissa ja Bauhausissa ostamassa kukkia, multaa, kasveja ja tarvikkeita systerin ja M:n citypuutarhaa varten. Äitillä oli iso homma mukata heidän pienestä maapläntistään nätin näköinen minipuutarha, mutta lopputulos oli loistava. Suurin osa heidän terassistaan on puista patiota, mutta noin metri x metri oli mullan ja nurmen sekaista mömmöä. Nyt sen mömmön kohdalla kukkii monet nätit kukat. Kukkia reinustaa osaksi pajuköynnös ja osaksi pieni tiilistä tehty muuri. Lisänä pieni ja nätti patsas, jossa kaksi hahmoa halaavat toisiaan suloisessa kasassa. Kyllä äippä teki hienoa työtä! Kukkapenkin lisäksi kukkia on muuallakin terassilla.
   Iltapäivästä käytiin ensin isän kanssa ostoksilla Sellossa ja myöhemmin äidin kanssa menin uudestaan. Sitten katsottiin porukalla jääkiekkoa, mutta peli oli aikamoinen katastrofi. Sellosta löytyi mulle pari kassillista vaatteita ja joitain sisustustarvikkeita. Niistä kerron ehkä myöhemmin tarkemmin.
   Sunnuntaina me syötiin vain aamiaista ja lähdettiin pian sitten matkaamaan kotia kohti. Siskon mieskin lähti tänään Hollantiin viikon työreissulle, joten sis saa olla koko viikon ystäviensä ja Milon seurassa vähän nauttimassa keleistä ja varmasti vähän juomistakin. (Työn lomassa tietysti!)

Nyt pitää lähteä jo suihkuun ja nukkumaan, on pitkä ja tylsä viikko luvassa. Harmi, kun M ja M ei asu enää täällä. Päivät olis paljon miellyttävämpiä jos olis omanlaista seuraa enemmän ympärillä. Sitäkin mukavammaksi sitten tekee sen, kun me nähdään! Noh, nauttikaahan tekin kaikki keleistä! :)